VÅRA TJÄNSTER

Z-verkstan har gedigen kunskap och lång erfarenhet av bilservice och bilreparationer. Vi ser till att alltid vara up to date, vilket innebär att vi alltid samlar på oss mer kunskap och använder den mest avancerade teknologin inom bilservice och reparationer.

Vi utför bilreparationer och bilservice på alla sorters bilar, oavsett bilmärke. Vi är specialiserade på BMW och är dessutom anslutna till MECA.

Välkommen till oss när du behöver serva din bil!

 

VI ÄR EN MECA-VERKSTAD

Att vara en MECA-verkstad innebär att vi innehar kompetens att ta hand om alla vanligt förekommande bilar gällande bilserice och bilreparationer. Ingen slentrian eller rutin där man skruvar på samma bilmärke dag in, dag ut uppstår hos oss. Varje bil som kommer in får den uppmärksamhet som den kräver vid service och reparationer.

Sedan 2002 finns det EU-regler som ger dig som bilägare rätt att serva bilen var du vill (alltså behöver du inte längre serva den hos din biltillverkare). Vi på Z-verkstan har kunskap och rätt att genomföra precis samma service eller reparation som vilken biltillverkares auktoriserade verkstad – även under din bils garantitid. MECA-verkstadens stämpel i serviceboken är lika mycket värd som den märkesauktoriserades. I regel kommer våra reservdelar och biltillverkarens reservdelar från samma leverantör om vi inte uppger annat.

Vi använder alltid moderna instrument för diagnos och felsökning samt uppgradering av programvara i bilen. Instrumenten kommer från samma tillverkare som de märkesauktoriserade verkstäderna hämtar sina instrument ifrån eller från fristående tillverkare/återförsäljare.

Serva bilen nu

Boka din Meca Assistansservice hos oss. Vi servar bilen - alla välkända bilmärken.

Att byta en reservdel eller serva bilen samtidigt som att förstå vad som gäller för just din bil kräver utbildning, mer utbildning och ännu mer utbildning. Vi som MECA-mekaniker på Z-verkstan arbetar med alla märken och modeller, vilket ger oss erfarenhetsbaserad kunskap utöver den kunskap vi har fått vi genom MECAs teknikerskola som har utbildat oss i bilens system, mekaniska såväl som elektroniska. 

Boka din service nu