Välkommen att kontakta Z-Verkstan, din Meca verkstad i Östersund, när ni behöver hjälp med…

MotorrenoveringKamremsbyte

Z-Verkstan är en Meca Car Service bilverkstad i Östersund.
Vi utför alla förekommande arbeten, allt från mindre bilreparationer, kamremsbyte till total motorrenovering. Vi kan hjälpa dig med det mesta när det gäller bilrep, samtidigt erbjuder vi er en komplett bilservice. Vi har verktygen som kan ställa rätt diagnos så att bilreparationen av din bil blir korrekt utförd.

 

Motorrenovering

Har du problem med en havererad eller sliten motor? Vi hjälper dig med allt inom motorrenovering. Vi har många års erfarenhet och är trygga i vårt jobb.
En havererad eller sliten motor behöver inte gå direkt till skroten. Istället för att byta ut motorn mot en ny kan vi hjälpa dig med en motorrenovering. Efter motorrenoveringen får du din gamla motor tillbaka i nyskick och ekonomiskt sett har du gjort en god affär.

 

Kamremsbyte

Kamremmen (kamkedjan) driver kamaxeln i en vanlig fyrtaktsmotor och är en av komponenterna som styr och påverkar ventilerna. Det finns många fördelar med en kamrem: den är billig, lätt och tyst. Livslängden på din bils kamrem bör framgå av servicehandboken. Ett kamremsbyte görs vanligtvis i samband med bilservice och ska ses som en smart investering. Kör man med en utsliten kamrem så kan ventilerna i topplocket krocka med kolvarna, vilket är förödande för bilens motor. En sådan typ av reparation blir garanterat mer kostsam! Att utföra ett kamremsbyte på egen hand är inte att rekommendera – det kräver omfattande kunskaper om den aktuella bilen. Vi på Z-Verkstan hjälper dig! Boka din tid för kamremsbyte idag!

 

Serva bilen nu

Boka din Meca Assistansservice hos oss. Vi servar bilen - alla välkända bilmärken.

Att byta en reservdel eller serva bilen samtidigt som att förstå vad som gäller för just din bil kräver utbildning, mer utbildning och ännu mer utbildning. Vi som MECA-mekaniker på Z-verkstan arbetar med alla märken och modeller, vilket ger oss erfarenhetsbaserad kunskap utöver den kunskap vi har fått vi genom MECAs teknikerskola som har utbildat oss i bilens system, mekaniska såväl som elektroniska. 

Boka din service nu