OM Z-VERKSTAN

I vår bilverkstad har vi i många år arbetat med personbilar för både privatpersoner och företag i och runt omkring Östersund och i hela Jämtland.

Mats Ove Bengtsson äger och driver Z-Verkstan AB i Östersund och har gjort det sedan 2010. Efter en karriär som byggingengör hittade Mats tillbaka till bilverstaden i slutet av 80-talet. Hos Mats på Z-verkstan kan du serva din bil och veta att arbetet är korrekt utfört.

 

MECA ANSLUTNA

Vi är en MECA-verkstad och här ingår MECA Assistansservice när du servar din bil som är max 10år.
Hos en MECA-ansluten verkstad vet du att vi har kunskap om din bil. När du servat din bil hos oss kan du känna dig trygg och säker. Genom att serva bilen hos oss vet du att du får garantisäkrade reservdelar till priser som plånboken gillar.

Att serva bilen hos Z-verkstan i Östersund ger en MECA-stämpel i serviceboken.

Serva bilen nu

Boka din Meca Assistansservice hos oss. Vi servar bilen - alla välkända bilmärken.

Att byta en reservdel eller serva bilen samtidigt som att förstå vad som gäller för just din bil kräver utbildning, mer utbildning och ännu mer utbildning. Vi som MECA-mekaniker på Z-verkstan arbetar med alla märken och modeller, vilket ger oss erfarenhetsbaserad kunskap utöver den kunskap vi har fått vi genom MECAs teknikerskola som har utbildat oss i bilens system, mekaniska såväl som elektroniska. 

Boka din service nu