Välkommen att kontakta Z-Verkstan, din Meca verkstad i Östersund, när ni behöver hjälp med…

Montering Motorvärmare – Extraljus

 

Montering Motorvärmare

Motorvärmare ansluts till ett vägguttag när bilen står parkerad. Där får värmaren kraft att värma motorn samt kupen. Med en motorvärmare minskas slitaget på motorn, bilen drar mindre bränsle, motorn startar lättare och färre skadliga avgaser släpps ut. Detta gör att körningen blir mer bränslesnål, vilket i sin tur är bättre för både din plånbok och vår miljö.

Vi hjälper dig med montering av motorvärmare. Motorvärmaren monteras fackmannamässigt i enlighet med monteringsanvisningen och övriga föreskrifter som råder. Boka din tid idag!

 

Montering Extraljus

Extraljus på bilen ökar säkerheten. Genom montering av extraljus på ditt fordon får du ett bättre ljus i mörkret samt en säkrare färd med längre sikt. Du kan välja mellan olika typer av extraljus och olika slags ljuskällor; halogen, LED och xenon. Vi lägger stor vikt på att få monteringen så snygg som möjligt därför lägger vi ner lite extra tid för precision och noggrannhet. Kontakta oss idag för mer information.

 

 

Serva bilen nu

Boka din Meca Assistansservice hos oss. Vi servar bilen - alla välkända bilmärken.

Att byta en reservdel eller serva bilen samtidigt som att förstå vad som gäller för just din bil kräver utbildning, mer utbildning och ännu mer utbildning. Vi som MECA-mekaniker på Z-verkstan arbetar med alla märken och modeller, vilket ger oss erfarenhetsbaserad kunskap utöver den kunskap vi har fått vi genom MECAs teknikerskola som har utbildat oss i bilens system, mekaniska såväl som elektroniska. 

Boka din service nu